Koreanska snabbnudlar

Publicerad 2015-09-13 09:20:41 i Nya Zeeland,

Hoj,
Jaha ni. Det roligaste som hänt här idag är att vi smakat en ny typ av snabbnudlar till lunch. Koreanska sådana och de var bannemig rktigt goda. Måste helt enkelt springa till Kina-marten och införskaffa lite egna en dag! Annars har vi pluggat konstant från klockan 11 idag. Vi har inte lyft våra arslen från köksbordet sen dess alltså. Det känns.... fruktansvärt. Vi hjälper dock varandra så gott vi kan och tar pauser för att kika på kläder vi ändå inte kan köpa mellan varven. Och drömmer oss bort till Samoa. En dag ska vi dit.. 
Le Fors på gårdagens promenad
 
Jag ursäktar kvallen på bilderna, det är vad som händer när man inte tar med kameran och blir tvingad till att använda mobilen istället. Men visst är blomsterna vackra? Bilden skall för övrigt skickas in till Hemmets Journal så vi kan bli framröstade till veckans blogg. 

Kommentarer

Postat av: Karin o Kenth

Publicerad 2015-09-13 17:13:14

Jaha, då var det slut på semestern och studandet i gång igen. Ser ju ut som ni har fint vårväder iaf.
Fortsätt drömma töser, sluta aldrig med det!
Ha det gott!
Kram på er:-)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-09-14 06:01:18

Härliga bilder med lite sol o fina blomster-passar säkert i HJ.
Mål måste man ha och drömmar kan lätt bli verklighet- det har ni ju bevisat. Kör hårt sista delen av terminen nu! Kramar till er från trött flyttpersonal.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela