Vi hade en gång en budget. Men det var för längesen.

Publicerad 2015-10-17 04:33:10 i Nya Zeeland,

Hej,
Vi har haft noll blogglust de senaste dagarna. Det har varit huvudvärksväder i flera dagar nu. Fast vi har hållt oss ganska sysselsatta ändå får man nog säga. Torsdagen bestod av en lång fancy japansk lunch med en hög vänner för min del. Hanna hängde i skolan och drack tequila och drinkar med sin bae-lärare haha. Fin dag ändå alltså. Igår hängde vi lite på gymmet och sen gick vi upp och åt jordgubbar och pluggade lite. Nu har vi precis shoppat upp hela vårt överskott vi hade från CSN på nellys rea. Inte mindre än fyra par skor slank ner i varukorgen. Nedrans bruna bananer också. Vi hade ju en månadsbudget liksom. Men vi övertalar oss att det är okej då vi ändå försökt limma ihop skorna vi har nu.
Här ser ni drinkbordet en torsdagslunch i skolan. The perks of hospitality management ;) 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-10-17 06:15:09

visst e livet härligt när man släpper loss lustarna och struntar i allt man föresatt sig :) det är då man känner att man lever..
Nu vet vi att ni kan göra de där tjusiga drinkarna o ser framemot smakprov i november.Ha en skön helg -stor kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-10-17 08:22:46

Vem spräcker inte budgeten ibland....lite shopping måste man unna sig!
Här är en till som framemot goda drinkar.
Ha en riktigt skön helg töser!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela