Uthyres, vackert beläget inkl nudlar och tennisbana

Publicerad 2015-10-06 08:58:01 i Nya Zeeland,

Hej,
Nu är det bestämt att vi ska behålla vår kära lilla lägenhet! Vi är hur glada som helst över detta. Det har varit lite diskussioner fram och tillbaka om hur vi ska göra då vi alla tre åker hem under sommarlovet och hyran är lika ohygglig som bilden av Leif GW i klänning. Om ni kära läsare skulle känna någon eller rent av själva känner er lockade av sommar på NZ under kommande vinter så jädrar blir det Special price for you (äkta koreanska nudlar ingår garanterat) (obs! detta är inget skämt). Skicka ett meddelande vettja!

Anywayziz, Hanna står i detta nu och lagar sin specialrätt: stuvade makaroner. Jag försöker förtvivlat lära mig accounting & finance men uppenbarligen är detta ingenting som överförs genetiskt, tyvärr. Vi har mycket i skolan denna veckan med presentationer, inlämningar, uppsatser osv. så vi sitter mest här hemma på häcken och plinkar på tangenterna. Fiona är hur lugn som helst som vanligt och vi är mera kissa-på-elstängslet-typerna. Hon åt förresten glass med nutella till frukost. Ja, och där satt vi och åt gamla havregryn. Life's just not fair för tillfället. Men vi ska nog kunna ta igen det, kanske redan till helgen. Nä, nu är Lasses makaroner klara och jag ska avsluta mitt dravvel. Ha det fint!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-10-06 11:02:46

Vem skulle inte vilja hyra denna fantastiska flat över jul o nyår med både gym/bastu/pool och med hela NZ att upptäcka?
Vi grattar till fint betyg på uppsatsen- återigen ett bevis på att kapacitet finns- trots brist på genetik:)
Ha en go kväll med myspys i soffan!

Postat av: Siv

Publicerad 2015-10-06 12:18:37

Grattis Fanny. Kör nu hårt sista biten och lycka till.

Grattis Fanny. Kör nu hårt sista biten och lycka till.

Kram











Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela