Städmani och andra skogstokiga saker

Publicerad 2015-10-24 10:46:12 i Nya Zeeland,

Tjo!
Jag vet inte vad som flugit i oss men kl 21.00 en lördagskväll började vi alla helt plötsligt storstäda. Ja, ni hör ju själva hur galet det låter. Jag är bannemig i chocktillstånd! Men för att citera fröken Forsell "oj lägenheten har inte varit såhär fin på flera år..." Det till och med doftar gott!
Som vi skrev tidigare i veckan så spenderar vi helgen på biblioteket. 7h igår och 6h idag och vi har ett rum bokat för 6h imorgon också. Att vi sen kanske aktivt pluggar en tredjedel av den tiden spelar mindre roll (eller....!?). Idag gick det dessutom ännu segare då vi råkade hamna på hemmafest i en sjukt najsig lägenhet med ännu bättre utsikt igår kväll. Badrummet var så stort så vi dreglade typ. Konstaterade av någon sjuk anledning även att vi båda lätt fick plats i badkaret och har dessutom bilder på det lilla äventyret av någon ännu sjukare anledning (alltså vi badade inte). Under gårdagen tänkte vi att vi nog ändå skulle ta en lugn helg då vi faktiskt behöver plugga, men sen fick vi inbjudan och kunde ju bara inte tacka nej hehe. Så vi kastade snabbt på oss vars sin klänning och bytte Nikes mot ballerinas. Det blev vin och trevligt sällskap och en relativt tidigt kväll ändå tro det eller ej! 

Kommentarer

Postat av: Siv

Publicerad 2015-10-24 11:30:28

Är det finishen före hemresan man vill ju
lämna snyggt.Lycka till med det sista. Vi
ses snart.

Kram

Postat av: Siv

Publicerad 2015-10-24 13:18:26

PS gåsen är beställd.DS

Svar: åhh, ser fram emot det!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela