Sommarkläder och friterade axlar

Publicerad 2015-10-02 05:12:06 i Nya Zeeland,

Vi har varit lite frånvarande här har vi kommit på. Men det har sin anledning faktiskt. Vi har varit upptagna och solen har varit framme i en hel vecka. Vi har haft en jättehärlig vecka än så länge. Lunch och häng i Albert park, vi har gjort en filminspelning till ett skolarbete, promenader och i onsdags kom Hanna hem med en hel låda med diverse bakelser. Vi har även haft inspektion på lägenheten två gånger under veckan och vi tror väl att det gick ganska bra. Där i mellan har vi njutit av 20 grader varmt och friterat axlarna lite.
Denna fredagsmorgon började vi med att plockade fram sommarkläderna och lägga undan långkalsongerna och vantarna hehe. Nu, när det har hunnit bli eftermiddag har vi tvätt i maskinen, knäckemackor i ugnen, har Seinabo Seys senaste låt på repeat och precis kommit in från gymmet och promenad. Resten av dagen måste tyvärr bestå av lite plugg då vi totalt har ignorerat det i veckan för att det funnits massor av annat som varit mycket roligare att göra. Plus att vi ska limma lite på Hannas skor då hon ska på BAL på skycity imorgon!! 
Lite sura imorse då de börjat renovera det andra huset här och bara snott trädäcket som vi brukar sitta o dricka kaffe på! himla dålig stil va.
En till bild från i söndags. Vi är för goa, lilla familjen! 

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2015-10-02 09:19:08

Visst e ni goa.. Så härligt det ser ut med sommargrönska o blå himmel. Vi har haft en hel del blå himmel men kylan har kommit kvällar och mornar och man anar höst.
Vi önskar Hanna en superbra balkväll och håller tummarna för att skorna håller trycket!
Supermys helg till er båda andra i familjen och givetvis stor KRAM!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-10-02 10:33:01

Vilken kär familj ni är:)
Ni har sommar och som redan skrivits känns det att hösten är på intåg.
Hanna ha en riktigt trevlig och rolig balkväll, ser verkligen framemot de utlovade bilderna.
Massor av kramar till hela familjen:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela