Juklapp, konsert och finals

Publicerad 2015-10-26 01:37:56 i Nya Zeeland,

Man blir helt knäpp i huvudet av att plugga till finals. När kaffe är det vackraste ordet man möjligtvis kan höra så har det definitivt stigit en åt huvet. Snart snart snart är det över. Bara eh.. två veckor kvar. Eftersom vi bara sitter på häcken och studar, äter och sover så har vi ont om saker att berätta.
Fast, i morse fick vi ännu ett liten infall och nu ska vi plötsligt gå på konsert den 10/11! Nedrans så skojigt! Vi bor i princip bredvid arenan och vi har velat se Mumford & sons så himla länge så det gick ju inte att låta bli (intalar oss att man kan se det som en tidig julklapp från oss själva hehe). 
Dags att gå till gymmet och rensa skallen nu....
 
Sayonara peeps!
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-10-26 05:51:36

OOh så kul -vill också följa med o höra dess a fantastiska boys. Ni gjorde helt rätt - man ska belöna sig efter hårt slit.
Gymmet börjar ge resultat har vi sett :)
Kramar till er från oss slöfockar.

Postat av: Karin

Publicerad 2015-10-26 12:10:49

Ni är rediga töser, kämpar på med era studier. Så helt rätt att ni ger er själva en för tidig julklapp, de är ni absolut värda.
Massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela