En helt vanlig onsdag

Publicerad 2015-10-14 11:47:36 i Nya Zeeland,

Halloj,
Vi sitter och äter scones som Hanna tagit med hem från skolan till kvällsmat. Veckans alla prov är nu avklarade, vilket känns gött. Vi har snart gjort näst sista veckan med lektioner för detta året, känns ju helt galet faktiskt. Annars har det inte hänt allt för mycket denna dag. Gick till affären men kom tillbaka med endast hälften av allt då alla hyllor va nästan tomma, hade tur och fick tag i det sista brödet i alla fall. Blir nog asian supermarket imorgon för att inhandla resten.
En bild från idag när vi tog hållet genom stan hem från skolan istället för det där tråkiga vanliga hållet genom parken och alla dessa himlans trappor. Har nämligen hängt på gymmet en del i veckan och har träningsvärk... isch.
Och så tre bilder från förra helgen när Hannilainen var på stranden i Piha.
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-10-14 15:37:42

Så skönt att veckans prov är färdiga. Snart helg, så då finns det en anledning att fira att proven är gjorda.
Ha det gott töser!
Massor av kramar till er alla :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-10-15 06:33:32

Har nu också sett scones på bild och dom såg verkligen goda ut. Härlig att ni ha så bra möjligheter till träning så nära. Nu går ni in på sista veckan i skolan - sen slutprov -sen hem till oss -YEAH!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela