Orkan, regn och rastlöshet

Publicerad 2015-11-19 19:01:00 i Nya Zeeland,

Hej på er!
Som ni kanske har förstått har vi ju inte riktigt orkat med att blogga. Det tog på krafterna att åka hem trots att vi kände oss oförskämt fräscha efter flygningarna. Kan ju säga att allt gick bra men att vi minst sagt hade otur med våra stolsgrannar. På alla planen. Hur som haver. Som vanligt möttes vi med bubbel och snittar när vi kom hem, hur fint som helst! En och annan lussebulle och godisbit hann slinka ner också visserligen haha. Och nu, utan att vi ens märkt det har vi varit hemma i två dagar. Har hittils mest ätit och varit vakna på märkliga tider så som 04.20 och frustrerat försökt vända de 12 timmarna.  Det är ungefär nu som jetlagen brukar släppa och rastlösheten infinna sig, det stämmer även denna gång. Rastlösa mest för att man helst inte vill gå ut eftersom det blåser som attans kombinerat med äkta pissregn. Suck. Till och med snö hade varit bättre. För övrigt vill jag citera en vän: "när ens simkort dör, då har man varit borta länge". Japp, that's us!
 
Vill även passa på att tillägga att vi kommer blogga när vi känner för det och/eller när vi hittar på grejer framöver, så lätt blir ni minsann inte av med oss!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-11-20 18:26:41

Kan berätta att det känns härligt att ha dottern hemma igen!

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-11-27 06:37:14

Skönt att ni är hemma och rastlöshet finns det bot för :) vilket också bevisats då målarpenseln kommit fram. Nu önskar man att klockan kunde gå liiite saktare...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela