Och så va det ju det där med tidvatten...

Publicerad 2015-11-02 03:41:43 i Nya Zeeland,

Hallojen,
I morse snörade vi på oss Nikes direkt efter frukosten och sen gick vi. Målet var att gå till Mission Bay men så tänkte vi att cykelvägen var rätt så tråkig att gå på och traskade därför upp till Parnell för att ta andra hållet. Problemet var ju bara att vi aldrig gått till Mission bay förut och dessutom går vilse ganska ofta i Parnell hehe. Men vi hade ju all tid i världen idag så kände inte att det gjorde så mycket om vi gick en liiten omväg. Jo tjena. Först hamnade vi vid träsket/insjön där vi varit förut och tänkte att vi kunde gå längs med stigen vid vattnet för att komma ut till en ordentlig väg. Vi hoppade över stock och sten och efter en ganska bra bit tog stigen slut... Lagom till vi skulle vända insåg vi att tidvattnet var på ingång. Det slutade med att vi fick eld i häcken och fick hoppa värre än förut, krypa under ett gammal skjul med spik utstickandes överallt och vi hade mest tur att vi kom därifrån utan att behöva simma haha. Hittade efter ca 1 timme ut till vägen igen tillbaka på ruta 1. Sen gick vi en ny omväg. Efter 3 timmar kom vi till slut i alla fall fram och insåg att vi nog skulle ta bussen hem. Tur att vi vunnit gratis mat på Maccas, för det behövdes efter en hinderbana på 15 km. Men det var samtidigt jäkligt roligt!
 
I Parnell, lite vilse redan där...
 
 
 
Äntligen på rätt väg! :)
Stannade ju såklart en del på vägen
Och läste massa historieskyltar
"Kan du inte bara kolla på google maps hur långt det är kvar?"  Visst.. tog ca en vecka bara för att skriva in var vi var.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-11-02 06:39:09

Härlig avkoppling med långa promenader- ser ju underbart ut- och alla vägar bär ju fram även om det tar en stund...Skönt att ni slapp simma ,hihi
Kram till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-11-02 10:27:58

Ni har verkligen varit på ordentlig promenad! Som redan skrivits var det ju skönt att ni slapp att bli våta om fötterna. Jättefina bilder som vanligt.
Massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela