Julkaffe i sommarsolen

Publicerad 2015-11-14 06:51:47 i Nya Zeeland,

Hej,
När vi gick upp i morse var vi inriktade på att skriva klart våra ansökningar halva dagen. Men sen tänkte vi.. näe, fy fasen va trist. Vi får göra det på planet istället och njuta av solen. Första tanken var att vi skulle åka till stranden. Men efter att ha kollat väderleksrapporten och sett att det varit nere på 3 grader i natt gav vi upp den idén. Vädret här är liksom inte riktigt att lita på alls. Fick dra på jeans istället (men ändå med flipflop och linne..). Det blev en tur till sylvia park efter mycket velande om var vi skulle ägna dagen. Där tog vi oss en kaffe med julsmak i en solig och vindstilla hörna på Starbucks. Mycket skönare. Lyckades även shoppa lite, trots att vi ska hem snart. Men vi behöver ju sommargrejer med, svårt att hitta det i Sverige antagligen. 
 
Nu ikväll är vi bara hemma om och byter om och ska snart gå bort till Britomart Countryclub och beställa en av deras helt sjuktligt goda Mojitos och tjöta lite med våra vänner under bar himmel (läs: under en stor värmelampa hehe). 
Igår rensade vi och packade det mesta. Tänkte att det nog var rätt mycket som behövdes gå igenom.
Jahapp.. så här mycket har vi med hem haha. Alltså typ ingenting. Eller ja, sen ska ju bikini och sommarkläder ner också inför Singapore men ändå, det tog typ 10 min att packa och 10 till för att gå igenom resten av garderoben. Sorgligt.
På Sylvia park har de gått all in på julpyntet iaf
 Hur söta är inte dessa? Synd att blommor inte är vår grej haha.
Lunch utomhus! Beställde en men fick två vilket resulterade i matkoma.

Kommentarer

Postat av: Lule tjejen

Publicerad 2015-11-14 07:01:43

fiina bilder =)

Ps: var med i min nya tävling att vinna kanske en julklapp eller en julklapp till din vän, uppe nu! ;)

Postat av: Karin

Publicerad 2015-11-14 14:14:30

Shopping är lovad vid hemkomsten. Tur är det, för det är ju väldans vad det ser dåligt ut på klädesfronten.
Fattar knappt tre (3) dagar tills vi ses!!! Passa på och njut av solen.
Massor av kramar till er båda :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela