Japanskt, som vanligt

Publicerad 2015-11-04 11:15:54 i Nya Zeeland,

Haj,
Imorgon är det allra sista exam för mig och Fiona (Hanna har ett kvar nästa vecka..) och vi har faktiskt inte alls pluggat idag utan allihopa gick ut för lunch. Japanskt blev det dagen till ära och sedan åt vi glass till efterrätt. Riktigt skön uppladdning för morgondagen helt enkelt :) Det har varit en lugn början på veckan annars. Spenderade vår eftermiddag igår i Newmarket och, i princip som idag, så njöt vi mest av dagen. Som det ser ut nu ska det bli kalasväder hela helgen och ska försöka ta vara på det så mycket som det går. Dagens bilder:
 
HUR söt är inte denna bussen? När ska svenska bussar bli lika fina?

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-11-04 13:26:32

Njut njut av värme o sol - sen blir det inget sånt på ett tag -dock värme från släkt o vänner hemma :) Här himma är en helt vanligt grådimmig råkall novemberdag- då man önskar sig en enkelbiljett till 30 gr sol o värme -tror det får bli en vinter på NZ!
Kramar till er njutisar!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-11-04 13:39:39

Det är så härligt att ni njuter...de är er väl förunnat. Passa på att njut riktigt av värmen kommande helg.
Massor av kramar till er alla tre :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela