Fyra dagar utan strumpor

Publicerad 2015-11-08 12:09:42 i Nya Zeeland,

Haj,
Som rubriken avslöjar så har vi haft finfint väder de senaste dagarna. 22 grader och strålande solsken och det har varit gött för allt utom våra näsor som numera är röda trots hatt och ett extra tjockt lager solskyddfaktor.
Igår gick vi upp tidigt för att gå på marknad vid Victoria park. Marknaden var helt ok, inte fantastisk men alltid supermysigt att strosa runt. Medan vi njöt var Fiona mindre intresserad. Kombinationen av att gå upp så tidigt en lördag plus att hon varken gillar sol eller värme gjorde att humöret sjönk ganska fort. "Jag smälter" sa hon efter en kvart och vi tog därför en tidig förmiddagsfika. På vägen hem köpte vi lite picknickmat och drog till Domain. Denna söndag har vi vilat vårt skinn och tog en liten utflykt till Onehunga och ett litet köpcentrum. Lite smått inhandlades och sen har vi lagat mat och tittat på Skavlan (vårt söndagsnöje). Imorgon har vi en hel lista med grejer som vi måste ta tag i. Det är en del kvar innan vi kan checka ut helt och det börjar bli lite stressigt med bara en vecka kvar!
Fick sommarfeeling och köpte NZ rosévin. Problemet är att kiwis är hyffsat skitdåliga på rosé så vi får snällt vänta till vi är utanför landets gränser innan vi köper en ny flarra.
 
Marknad!
 
Julpyntat hade de också

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-11-08 15:22:05

Njut av att ni kan va utan strumpor, snart dags att ta på dem igen. Nya fräscha är inköpta! Tror även att det finns lite gott rosévin i gömmorna.
Ha det gott töser!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-11-08 18:27:06

Marknad låter trevligt- här hemma har vi bytt rosen mot B L O S S A. Vi hoppas det går lika bra :) En vecka kvar - sen väntar gås m krås o välkomstmiddag. Vi längtar.
Kramar till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela