Britomart Country Club

Publicerad 2015-11-15 02:12:15 i Nya Zeeland,

Det är tomt i vår lägenhet. Fiona åkte till Sydön i fredags morse och vi började den dagen med lite tårar och kramkalas. Gårdagen innebar fler kramar och meningar som "ses nästa år". Ja, det är verkligen dubbla känslor. Ena sekunden ska det bli så kul att komma hem och träffa nära och kära. Andra sekunden vill vi bara stanna här, i solen, ett litet tag till. Men alla våra vänner åker ju också hem nu, staden börjar typ tömmas på studenter och man skymtar fler och fler backpackers istället. Vi hade i alla fall en bra sista helg här hemma på vår gata i stan. Idag är det tvätt, sista packning och ännu en tomtelatte som står på to-do-listan!
Gårkvällens drinkar. Fett goda!
Mr Morgan, som också åker hem imorgon
 
Några av oss precis innan vi tog taxi till Ryans favvoställe Family Bar, vilket är en gayklubb på K road.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-11-15 06:43:13

Härliga minnen att ha med i baggaget nu när ni ska him ti di gamle en stund. Verkar vara en bra avslutning på ert år. Vi längtar o fattar knappt att dagen D snart är här :)
Kram o bra resa!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela