Avskedslunch

Publicerad 2015-11-11 11:20:58 i Nya Zeeland,

Yo!
Vi har ännu inte riktigt hämtat oss från gårkvällen, fortfarande i extas och deras låtar går på repeat här hemma. Fiona lär väl få sår i öronen snart. Stackarn. Hur som haver. Idag har vi betat av ännu ett par saker på vår to-do-list. Om jag får säga det själv var vi sjukt effektiva innan lunch då vi hann både tvätta, torktumla, städa kylskåp, micro och ugn, dammsuga, plugga och tänka en smula på packningen. Vid 13-tiden drog vi iväg på en välbehövlig lunchpaus. Träffade våra grabbs Shri och Jerry för en liten eftertentor/avskedslunch på Lorne Street. Kinesiskt blev det idag när Jerry fick bestämma. Forsan och jag körde lite mer fegt och beställde lamm och biff medan Jerry och Shri gick all in och fick in ett groteskt fiskhuvud på tallriken. Värt att tillägga dock att det endast var där i garneringssyfte. Fisken i sig var i alla fall god enligt mina trevliga lunchkamrater!
Kan ju ses som en smula konstigt att dammsuga i kylskåpet. Men där var faktiskt en massa stora blad och då var Nisse bästa alternativet.
 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2015-11-11 15:21:24

Ni har ju skills! Välkomna hem, finns mycket att göra här 😜 ska bli SÅ KUL att ses igen! 😘😘😘

Postat av: Karin

Publicerad 2015-11-11 17:11:31

Ni är så effektiva och rediga. Kär liten Nisse ni har.
Här hemma räknar vi ner dagarna tills ni kommer! Längtar...
Hanna lycka till på sista tentan i morgon:) och ett stort grattis igen!
Kramar i massor :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-11-12 06:46:17

Känner att jag skulle behöva lite av er energi! Fint ser det ut att bli.
Lycka till Hanna säger även vi här från Brantevik- nu är det sistan! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela