Au Revoir Auckland

Publicerad 2015-11-16 02:15:45 i Nya Zeeland,

Klockan ringde 08.00 idag och vi tog vars sitt paraply och gick raka vägen till Parnell för frukost. Har lyckats rensa skåpen bra här hemma så vi tyckte det passade fint med en flat white och ordentlig frulle. Gick till det lilla caféet Biskit och åt tills vi hamnade i matkoma. Urgott var det. Kändes dock lite lagom konstigt att käka burrito till frulle, blir andra bullar i Sverige så att säga hehe. Sen dess har vi inte gjort allt för mycket. Vi går här hemma och lullar lite. Tog visserligen en tur ner till gymmet, bäst att passa på nu för det lär ju inte bli något de närmsta månaderna, och checkat in/laddat ner våra boarding pass har vi också gjort. Vi är liksom redo att åka nu, men vår "taxi" kommer inte förrän om 2 timmar. Skönt att vi blir upphämtade utanför dörren ändå :)!  
Nu är det jul i Auckland på riktigt. 
Frullen, yummy va?
 
VI HÖRS/SES FRÅN SVERIGE (eller kanske tidigare), PUSS ♥

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-11-16 06:40:44

Det blir fantastiskt att än en gång stå och vänta utanför tullhålet på Kastrup! Vi ser verkligen fram emot att få krama om er nu.
Välkomna hem!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-11-16 13:42:18

Ja, tänk nu får vi hem våra töser igen, så härligt!
Bubblet är på kylning och planering av snittar pågår.
Så töser det är bara att komma hem!
Ni är så välkomna!
Kram på er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2015-11-16 14:44:43

Välkomna hem! 😊💗

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela