Torsdag

Publicerad 2015-05-07 10:56:00 i Nya Zeeland,

Tjenna, 
Vi halvligger i vars en soffa med vars en dator och tänker att vi ska plugga, tittar på britains got talent och lyssnar på regnet på samma gång. Det är rätt underhållande faktiskt. Tro det eller ej. Det är nästan lika bra som the Bachelor (ja våra tv-vanor här har sannerligen ändrats). Sjukt guttesugna är vi också men nej minsann, vi ska försöka att hålla oss ifrån det där sockret. Speciellt nu när vi varit så duktiga och tagit en pw/löpartur till Ponsonby för att checka läget efter vi slutat skolan. Och idag är det bannemig torsdag igen. Helgens planer börjar i alla fall ta form och det ser ju inte helt dumt ut om man säger så (; Det öppnade nämligen en ny pop-up bar i Ponsonby igår som Rekorderlig Cider styrt upp (om vi fattat saken rätt) och DIT måste vi ju gå!
En utsikt som var mycket bättre i verkligheten, ni får fantisera eller komma hit så visar vi er den gärna på riktigt!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-07 11:50:52

Veckan går verkligen fort o så är det snart helg igen...
Ni har blivit några riktiga partypinglor. Själv ska jag dricka Hannas rose cider i helgen. Utlåtande kommer sen om den var god!
Ha det gott och massor av kramar :)

Svar: Du har druckit den förr..... ;)
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-05-08 06:10:52

Alltid kul md nya ställen! utsikten är inte så dum den heller.
Jodå vi jobbar på biljetten....:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela