Solnedgång

Publicerad 2015-05-28 08:06:29 i Nya Zeeland,

Halloj,
Typisk torsdag idag = tidig morgon och nudlar till lunch. Fått tillbaka lite inlämningar, gick helt okej får man väl säga. Så även det ska firas i helgen (herregud vad vi har grejer att fira, puh!). Det är nog tur att drottningen fyller år så att vi får långhelg :). Ikväll tar vi en kväll off och skiter i allt som har med skolan att göra och kollar med gott samvete på tv, snackar skit och dricker te så får vi ta igen plugget och den gigantiska högen med tvätt imorgon istället. Två bilder av fantastisk mobilkamera-kvalle bjuder vi på, den ena från vår roadtrip och den andra är faktiskt dagens solnedgång. Ibland glömmer vi bort vilken amazing utsikt vi har här på 13e våningen. Bortskämda!  
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-28 14:39:44

Ni kan helt klart med gott samvete ta det lugnt och ha en slappekväll.
Är det för att drottningen eller är det kanske så att det är ledigt för att någon annan fyller år...
Att se på bilden verkar det som om Fanny mår bättre - härligt:)
Kram på er :)

Svar: Om du sen läser ordentligt står det att bilden är från vår roadtrip. Dessutom är shri med på bilden och han åkte till Indien i tisdags. Bilden är INTE ny dvs 😛😛😛 men jo, visst mår Forsan bättre!
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-05-29 06:34:48

Tjusiga bilder! En ynnest att få njuta av sån utsikt -håller tummarna för en superhelg ! Vi hörs då -kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela