Månebedotten

Publicerad 2015-05-03 03:06:52 i Nya Zeeland,

Hej på er,
Helt stört vad denna helgen har gått fort! Igår kväll drog vi ut till fort street union och helt random var vi ute med inte mindre än typ 20 norrmänn och två danskar. Det var shots, dans till kass musik och vi försökte lära oss norska (vilket gick sådär- surprise!). Hade nedrans roligt vilket känns från topp till tå idag. Hade gärna ätit chips till lunch om vi bara hade orkat åka 13 våningar ner och köpa dem. Fort street union är förresten ett av våra favoritställen, inte för dansen (har fortfarande inte hört om något ställe som har ett riktigt bra dansgolv, kört lopp skulle jag tro.) men för att det är öppet i tak, riktigt fräckt ställe och skön atmosfär.
 
Idag har vi gjort den intressanta upptäckten att Hannilainen nog är allgerisk mot dun. Jerry har nämligen varit vänlig nog att sprida ut halva sitt täcke över hela lägenheten och Hanna ser ut och låter som om hon har bomull i hela huvudet. Vi var ju tvugna att testa så det inte bara var gårdagen som satt i skallen så vi tryckte upp litta dun i näsan och nu sitter hon med huvet utanför fönstret och försöker få luft. No more DUN! 
 
Mvh
Två svennar som håller tummarna för en ny lägenhet denna månaden.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-05-03 07:25:33

Ni e för goa- testa om man e dunallergisk gm att stoppa i näsan?? tänk på att ni bor på 13:e vån!? Nu får nog Jerry städa...
Vilken bra helg ute ni verkar haft-bra avslutning på en intensiv studieperiod-så som det ska vara.
Hoppas vi hörs idag- kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-03 15:21:32

Tror faktiskt att det inte är ett bra sätt att testa om man är allergisk eller inte....
Fick ju på snapchat när ni var ute med era polare, såg ju väldans roligt ut :)
Ha det fortsatt gott töser!
Massor av kramar :)

Postat av: Marie

Publicerad 2015-05-04 09:23:37

Måne...vad det nu hette blev ju söndagens ord hos oss! Barnen var helt sålda! Tack för pratstunden Hanna hälsar dom små! Kram 😍

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela