Kontraster

Publicerad 2015-05-25 00:45:00 i Nya Zeeland,

I helgen som gick funderade vi lite på hur vi ska fira nästa helg (för att det är mors dag alltså... heh). Så kom vi att tänka på vad vi gjorde förra året den 31 maj. Vi hade bullfika med bryggkaffe och saft och massa goda kakor i Sandby, solen sken, vi satt i vars en solstol iklädda shorts och linne och njöt. Vi spelade tennis, vi spelade fotboll och sprang runt barfota i gräset. Sen skrapade vi trisslotter och hoppades på miljonvinst. På kvällen grillade vi, drack vin och satt ute och njöt av en såndär helt fantastisk svensk försommarkväll och drömde oss bort till Nya Zeeland och AUT. Och alltihop kändes väldigt långt bort, nästan omöjligt... I år befinner vi oss i det där landet på andra sidan jorden, vi pluggar på den där skolan och detta är bannemig vårt hem. Det känns visserligen mer som oktober än som maj och vi skulle helst vilja gå i vinterjacka och termobyxor dygnet runt. Istället för att sparka på en fotboll sparkar vi i löven på marken. Istället för bullfika med bryggkaffe lär vi få käka snabbnudlar och dricka blaskigt kaffe. Men vet ni vad? Även om vi ibland kan känna för att dra av oss håret i ren frustration över plugget så har vi under det senaste året uppfyllt en av våra drömmar. Vi är för jävla bra ändå alltså!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-05-25 06:49:57

vi hoppas på en varm o skön mors dag förstås , och ja - vi här hemma visste väl att ni skulle lyckas ta er dit även om vägen var lite mödosam emellanåt!
Vackra minnen är en tillgång -dom lever man länge på.
Kram till er -från oss som nu har fått hem
Sebastian från Kinaland :)

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-25 09:38:32

Hmmm vill bara påpeka att morsdag inte var den 31 maj förra året, tror bestämt att det var så att någon som fylla år... o gör så även detta år.
Vi här hemma har aldrig tvivlat på att ni inte skulle va bra! Har lärt oss med åren att ni uppfyller era drömmar.
Kämpa på töser o ha det gott!
Bamsekramar till er båda :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela