Jack

Publicerad 2015-05-05 12:34:41 i Nya Zeeland,

Kan ni fatta att det snart gått 3 månader sedan vi lämnade Sverige? Det kan inte vi! Det har gått så himla fort... Vanligtvis brukar vi kunna nämna X antal platser vi varit på, länder vi varit i och en massa roligt vi gjort under samma period. Men nu har det gått fort på ett helt annat sätt. Hur konstigt är det inte att vi inte sett mer av NZ än Auckland än liksom?! Vet inte hur jag ska förklara det. Kanske är det för att man fått måndag-fredags rutiner? Vi trivs i alla fall mycket bättre nu än för 1,5 månad sedan (tack och lov!).
 
Dagens skola gick väl rätt bra idag, bra lektioner faktiskt. Förutom att vi hade en gäst som fick en allergisk reaktion i restaurangen. När vi kom hem från skolan hade Jerry fått hem sin lilla BMW och var överlycklig. Snygg var den med, väntar oss minst ett par åkturer! Kanske redan i helgen? Vi har döpt bilen också, han heter Jack. Och nej, Jerry hade inget att säga till om när det kom till döpandet haha! 

Kommentarer

Postat av: Siv

Publicerad 2015-05-05 13:47:43

Kör försiktigt med Jack så Ni inte skadar
lacken. Ha så kul.

Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-05 15:23:04

Det känns som det var mycket längre sen ni lämna Sverige.
Så klart har ni fått rutiner. Ni har ju inte precis möjlighet till att dagen som den kommer längre.
Hoppas ni får ha åkturer med Jack så ni kan utforska NZ.
Massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela