Favvoserie

Publicerad 2015-05-17 11:30:59 i Nya Zeeland,

Säger bara en sak: Vi ska inte ha en lugn lördag på lääääänge. Nedrans så tråkigt det är, hade myror i benen efter en halvtimme. Nästa helg kör vi fanimej all in igen.
Idag vaknade vi av den norska nationalsången som sjöngs en våning upp. De började sitt partaj kl 8 i morse med jelly shots i norges färger. Vi däremot började vår morgon med pannkakor framför tvn, yum! De blev dock ganska misslyckade idag mest pga att vi skulle behöva ett nytt stekjärn. (nä, vi tänker inte köpa ett - får sluta göra pannkakor istället.) Men vi har bannemig hållt oss mätta hela dagen. Om man räknar bort att vi käkat både popcorn och lösgodis haha.. Vi har även varit en sväng på Gloria Jean's och pluggat och ikväll drog vi oss långt om länge ner till Countdown för att veckohandla. Det var lite utgallrat om man säger så... men va fan. Nu slipper vi ju gå imorgon. Just nu sitter vi bänkade framför tvn. Det är våra två favoritserier ikväll; en miniserie från nz runt första världskriget och en brittisk serie om en tjej som går med i militären. Bäst att ge all min uppmärksamhet åt tvn. Ha en guttig söndag!
 
Moster säger STORT GRATTIS till ISAK på 10-årsdagen, hoppas kebaben smakade bra! PUSSAR OCH KRAMAR! ♥
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-17 12:13:51

Tror faktiskt att ni behövde en lugn helg, trots att ni blev rastlösa!
Ska kanske skicka ett litet stekjärn, det som skickats hittills har ju funkat bra väldans bra:-)
Ha en fortsatt bra söndagkväll!
Stora stora kramar :-)

Postat av: Marie o isak

Publicerad 2015-05-18 08:13:07

Mycket god kebab! Fast vi var dyngsura när vi kom fram till stället! Blev en bra dag trots regn! Vi har ätit pannkakor varje dag! Ha det bra moster! Kram 😊😍

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela