En måndag

Publicerad 2015-05-04 10:40:52 i Nya Zeeland,

Hoj,
Det är måndag igen... suck alltså. Förutom att vi varit i skolan så har vi tagit oss en glass på Macca's och därefter har vi veckohandlat, kanonskoj har vi haft det kan ni tro. För att berätta något annat skoj så har Shri gett Hanna ett nytt smeknamn; Hanna Mam, för att hon är "strikt, ordentlig med sina studier och har glasögon och det är precis som en mam". Dessutom har han suttit med google translate hela dagen och försökt lära sig svenska. Han är sjukt grym, sitter till och med och muttrar över tjejen på google translate som snackar att hon har fel uttal haha.
 
Nu sitter vi och försöker räkna ut om vi kan tigga till oss mer lån från CSN. En jävla djungel det där vill jag lova så det är bäst att jag försöker koncentrera mig på det istället (+äta upp chipsen från gårdagen). Vi höres imorgon! 
Dagens bild som skulle kunna platsa i National Geographic eller vad säger ni? lol.  kl var inte ens 18.00 och det var redan på väg att bli mörkt när vi gick hem från affären...

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-04 14:21:10

Låter som ni har det ganska kul, trots alla plikter.
Kämpa på töser :)
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela