Allmänt pladder

Publicerad 2015-05-29 09:33:54 i Nya Zeeland,

Idag har vi varit ganska effektiva får jag nog lov att säga (ja, alltså för att vara oss på en fredag heh). Vi har tvättat i princip allt vi äger i morse vilket har inneburit att jag gått runt med en tröja som skär sig mot byxorna hela dagen.
I eftermiddags var vi på en ny visning av en lägenhet. Läget var rätt bra, 17:e våningen i city. Men herrejisses det var nog det enda som var bra. Det första man fick se var en lapp om kackerlackor i hissen, sen en douche till fastighetsmäklare och en lägenhet som var så liten att man fick klaustrofobi bara man tittade in genom dörren. Allt detta fina fick man till en veckohyra som hade räckt till ett palats i ett annat land. Letandet fortsätter med andra ord och vi ska på fler visningar nästa vecka :).
 Nu ikväll har vi båda plugg fast på vars sitt håll. Hanna är på någon hittepogrej, ja jag vet ärligt inte vad de gör haha. MEN jag vet att de ska få snittar efteråt... funderar på att smita in och prova dem alla minst två gånger! Jag själv sitter och dricker kaffe och försöker studa till final exams med vår plugglista på spotify i öronen. Meningen med vår plugglista är att den ska få en att le lite mellan studandet vilket den också lyckas med då det kan vara den sjukaste listan som någonsin gjorts.
 
Nu smsar Hanna och säger att vi ska dricka asiatiska drinkar ikväll. YES sir. Bäst att jag stänger ner datorn kvickt som attans för det vill man ju inte vara försenad till. 
Hoppas ni också får lite asiatiska drinkar ikväll och att er fredagskväll blir som en bal på slottet.Och om ni vill bli lite taggade kan ni ju alltid trycka play på Icona Pop - emergency ♥

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-29 11:07:58

En väldigt effektiv fredag, som avslutas med förhoppningsvis goda drinkar med tilltugg.
Ha en riktigt trevlig fredag kväll!
Kramar till er båda :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-05-29 13:15:50

nä minsann - då e det bättre med studentkuppe än kackerlackor- fast dom kliar inte iaf!
Ha en trevlig fredagskväll o framförallt helg till er båda -kram!

Postat av: Kerstin Forsell

Publicerad 2015-05-29 19:52:19

Hej Fanny skönt att höra att du verkar återställd nu...lycka till med bostadsletandet

/basse här, är nu på Capri samt påverkad. Hade intervju idag och det gick bra; var enklare än jag trodde. Har också en tid den 2:e juni.

kram från oss båda till er båda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela