Newmarket, Parnell och importerade ikeamöbler

Publicerad 2015-03-07 07:16:24 i Nya Zeeland,

Hola,
Vi sitter i vars en soffa, kollar på Ringaren i Notre Dame och drömmer om att åka till Kazakstan. Makes sense va? Kanske inte... Hur som helst. Efter gårdagens städning gick vi ut och köpte vin och popcorn, allt för en perfekt fredagskväll. Vi hängde här hemma först med Jerry och Shridhar, bara snackade, skrattade och firade att vi tagit oss igenom första skolveckan. Vid 12 drog vi oss ut. Hamnade på ungefär samma ställe som sist och fortsatte att umgås och ha det trevligt. Kom hem vid 03 i natt, somnade gott och vaknade inte förrän efter 12 idag. Klädde på oss och käkade frulle och tog oss ut på outforskade gator. Kollade i massa fina butiker i Newmarket och vandrade vidare mot Parnell som hade fina restauranger och hus. För varje dag som går gillar vi Auckland mer och mer. Man hittar ständigt små söta sidogator med mysiga caféer, det är sånt man missar om man bara är här i ett par dagar.
Newmarket
 
Helt plötsligt hittade vi detta, hur sjukt? Dessutom var det gräsligt dyrt där inne. Och de hade ju glömt importera det viktigaste - maten.
Parnell
Detta oväder hamnade vi i på väg hem. Regnet piskade i nacken och det blåste halv storm, ÖRK.

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2015-03-07 08:46:51

Så trevligt ni har det- kul att se lite bilder från andra stadsdelar.
Verkar ju vara en trevlig stad.
Ha en fortsatt trevlig helg önskar vi alla fr A-sås.

Postat av: Tyra

Publicerad 2015-03-07 13:23:43

Jag vill gärna åka till dig, det var fint med palmer. Jag tycker om Hanna💗✈⛄😉🏄🎿☺🌴🐶

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela