Många i lägenheten och den där jäkla kameran

Publicerad 2015-03-01 11:09:53 i Nya Zeeland,

Det känns som om vi har firat nyår ikväll. Det har nämligen varit ett stort fyrverkeri från Sky tower och vi hade lätt guttigaste utsikten från vår lägenhet så antalet boende här utökades för en halvtimme. Men gud så fint det var! Om vi tog några bilder? Neeej... såklart inte. Kameran låg inne på Hannas rum och vi stod och trängdes vid fönstret och vi hade egentligen en tanke om att springa och hämta kameran men man vill ju inte missa något, så därför blev det inga bilder.
 
Annars har vi storhandlat idag. Fy bubblan vad svettigt det var att bära hem alla kassarna. Men nu har vi fyllt både frysen och kylen. Och dammsugaren. Med damm då alltså, inte mat. Jag och Fanny har städat här idag.. Vi fick ta tag i det för det var ju såklart ingen annan som gjorde det. Killar..... Fälla ner toasitsen kan de inte heller göra. I eftermiddag tog vi en urhärlig löpartur i en annan närliggande park - Auckland Domain. Den är ungefär 3 miljoner gånger större än Albert Park och mycket finare, vi kommer nog hamna där fler gånger och då förhoppningsvis tänka på att ta med kameran. Nu ska vi krypa till kojs så vi är redo för skolan imorgon. Alltså hur sjukt egentligen?Skolan? Vi är båda två nervösa men förväntansfulla, hoppas det går bra!
Såhär ungefär såg det ut, fast lite mer färgglatt. Ja, imagine that. Bilden är för övrigt snodd från google.
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-01 11:18:22

Förstår att ni är nervösa inför morgondagen, hade varit konstigt annars. Ni kommer att bli så många erfarenheter rikare. Ni har ju redan blivit en erfarenhet rikare vad det gäller män och nerfällda toasitsar.
Önskar er än en gång lycka till med skolan, det kommer att gå hur bra som helst:)
Kramar :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-01 13:35:28

Vilken slutkläm på ledigheten!
Ni kommer att klara skolan med glans -är jag helt övertygad om- bara lite kymigt första dagen bara.
Ni får väl ha ett körschema på väggen så att det blir tydlig hur många gånger ni städar- kanske en blänkare till de andra tre...
Kram till er!

Postat av: Marie o c/o

Publicerad 2015-03-01 14:56:18

Kul att skypa idag! Alltid lite läskigt med nya saker...går finfint tror vi. Tyra tycker det är konstigt att vi kunde prata fast du är så långt borta...😉 lycka till imorgon! Puss💋💗

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela