Lunch-studande

Publicerad 2015-03-05 01:25:00 i Nya Zeeland,

Haj, 
Vi är hemma på lunch ett par timmar och det är vi två och super-smarta Jerry som sitter och studar lite nu innan nästa lektion ska dra igång. Ni anar alltså inte hur smart den killen är, det är galet. Han gick till första mötet med klassen i tisdags och till eftermiddagen hade han blivit förflyttat till andra årets studier haha. Vi däremot får nog lära oss av Shri som är expert på copy paste. Vilket är väldigt komiskt då han är utbildad till ingenjör men påstår att han aldrig har skrivit en uppsats eller skolarbete i hela sitt liv. Det är ju minst lika imponerande kan jag tycka :)
 
Nej nu ska vi springa iväg till Beverage Management och undergraduate writing... yaay. 
Dålig kvalité på de flesta bilderna numera. Har ju aldrig med kameran någonstans. Men kanske det blir lite ändring under helgen på det, vi får väl se :) 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-05 06:30:10

Trevligt att att studkompisar- oavsett om de kopierar eller har brains. Stöd o samarbete kan man aldrig få för mycket av. Ha en bra arbetsdag!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-05 09:20:13

Så flitiga studenter:)
Även om bilden skulle vara av dålig kvalitet, så får vi ju se lite hur det ser ut hemma hos er.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela