Ice cream tuesday

Publicerad 2015-03-17 09:08:48 i Nya Zeeland,

Vi har infört en ny regel. Varje tisdag är det ice ream tuesday och då MÅSTE vi äta glass. Så det har vi självklart gjort i eftermiddag. Man måste ju få någon belöning när man gått en promenad eller hur? Sen har vi varit på Vodafone för att toppa upp telefonen... Avtalet vi tecknat heter prepaid $19 men när vi skulle betala kostade det $20, så vi ifrågasatte ju såklart det. Fick mest en stor suck tillbaka och någon konstig förklaring och sen betalade vi för att vi skulle kunna gå därifrån så fort som möjligt. Bah, kiwisar servicetänk alltså... Hade vi pallat hade vi bytt operatör men det finns inte direkt någon annan att välja. Det är typ som med mataffärer, det finns bara en så man har inget annat att välja på och det blir ingen konkurrens. Ikväll har vi i alla fall inte lagat middag, då de bjöd på burgare här för att det är St patricks day. Sen har vi pluggat och nu kollar vi på tv för hjärdöda - The Bachelor - och käkar popcorn för att programmet är så spännande.  

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-17 18:33:34

Vilken bra regel ni infört. Klart att man ska en glass efter utförd promenad. Finns säkert andra tillfällen då denna regel också passar in.
Ha det fortsatt bra och massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela