Fredagkväll

Publicerad 2015-03-13 12:00:20 i Nya Zeeland,

God kväll från soffhörnorna,
Vi har fredagsmys här ikväll. Täcke och kudde har fått flytta in till vardagsrummet och vi ligger nerbäddade, käkar choklad och kollar på en film. Det ända som stör är att Jerry sitter i telefon och gormar på kinesiska i fåtöljen bredvid och kvällens konsert på plazan gör så att man får lyssna på reagge vare sig man vill eller ej. Som vi sa innan så gick vi till det där caféet vi fått tips om. Bra tips säger vi! Ett jättemysigt café med cool inredning, speciell varm choklad och en grymt god brownie. Känns som att vi kommer hamna där fler gånger!
Tre kassa mobilbilder är det enda vi har på The Shelf, som caféet heter, än så länge ;)
Det ligger för övrigt på Lorne street om det är någon som har vägarna förbi.
Deras choklad var ju to die for. Både i kakan och den varma chokladen i sig.  En liten stund efter bilden tagits sjönk chokladen ner i mjölken och blev sådär yumyumyum. Och om man nu inte tycker att det är nog så finns det mer choklad att hälla i vid sidan om.
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-13 14:59:07

Låter som ni haft ett härligt fredagsmys :)
Nu ska vi snart påbörja vårt!
Ha det gott töser och trevlig helg :)
Kram på er :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2015-03-13 18:02:56

OOoohhh så gott det ser ut. Verkligen ett mysställe. Hoppas förkylningen har lagt sig och ni är laddade för helgen. Ha en bra helg! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela