C-ord

Publicerad 2015-03-13 04:12:01 i Nya Zeeland,

Haj,
Sitter och blir lite uppdaterade på väderfronten just nu. Tydligen är det en ganska fet cyklon utanför Fiji som är på väg hitåt om ett par dagar. Fast ingen vet än om den kommer träffa eller gå förbi NZ. Vi lär väl märka det om inte annat. 
Annars händer det inte mycket här varken idag eller igår. Det liksom rullar på. Vi pluggar vidare och det är tråkigt för er att läsa om det, samma sak dag ut och dag in. Men nu är det i alla fall fredag och vi har en hel helg framför oss. Vad vi ska göra undrar ni då. Det ska jag tala om för er. Vi ska på cricketmatch! Indien vs Zimbabwe imorgon och vi ska va mitt i Indiens hejaklack, hoppas ni får upp en rolig bild om hur det kommer se ut. Nu ska vi gå och sätta oss på ett café som vi blivit tipsade om. Hörs kanske senare!
I detta inspirerande hus bor vi, fast mer i mitten av huset och näst högst upp. 
Detta är det gemensamma utrymmet som finns på bottenvåningen här. Nästan alltid samma folk som hänger där, men det är rätt roligt att spela pingis eller biljard då och då. Lägg märke till heltäckningsmattan, sån har vi i lägenheten också. Skitsunkigt!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-13 06:26:41

För föräldrar kan det aldrig bli tråkigt att läsa blogg från er - vi insuper varje stavelse- oavsett hur mycket ni gjort.
Hoppas cyklonen håller sig till havs- inta källaren om inte :) Hos oss är det vårsol,men kallt på mornarna-längtar efter värmen nu

Postat av: kenth

Publicerad 2015-03-13 08:05:03

Det verkar som det är mycket sport på gång,cricket o pingis,hoppas träningen i

verkstan gjort nytta?Håll er inge när de börjar blåsa.


HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-13 09:27:35

Tro inte att vi tycker att det är tråkigt att läsa er blogg, den njuter vi av:)
Ha det kul på cricketmatchen, det är säkert roligt att titta på.
Som redan skrivits - ta skydd för ovädret!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela