Att titta på folk

Publicerad 2015-03-10 07:08:43 i Nya Zeeland,

Hallå där,
Hur är läget? Hos oss är det bara bra, solen skiner, det är varmt, vi har varit på banken, vi har pluggat, vi har varit i skolan (ja jag i alla fall, Fanny är ju ledig på tisdagar och fredagar) och vi har gjort det vi gillar bäst - suttit på en bänk nere vid hamnen, käkat en glass och tittat på folk. Det är roligt det där med att kolla på alla olika slags människor som går förbi och försöka lista ut vart de är på väg eller var de har varit. Idag såg vi t.ex. otroligt många äldre par med hawaiiskjortor och magväska. Kan ni gissa var de hörde hemma? Jo, på kryssningsfartyget såklart. Anyhow. Nu sitter vi i "plugghörnan". Vi har döpt om vardagsrummet numera. Vi läser och läser och läser, utan att komma fram till något känns det som. Ibland (eller rätt ofta) så hänger inte texterna vi ska läsa hemma som förberedelse inför lektionerna ihop med vad som verkligen sägs under lektionstid och allt känns väldigt abstrakt. Men vi kämpar på!
 
Här har vi legat ett tag och pluggat tillsammans med resten av Aucklands invånare kändes det som. Helt sanslöst mycket folk i parken idag.
Såhär glad blev Hanna när hon kom hem och såg att hon fått paket från andra sidan jorden! Btw, alla paket är välkomna. Vi är inte sånna.  

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-10 08:48:08

Det är så härligt att läsa er blogg!
Kul att paket hemifrån blir så uppskattat:)(hoppas att även fotona blev det). Får väl skicka överraskningspaket framöver.....
Ha det gott i värmen töser!
Massor av kramar :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela