Midsommarafton och jägerbomber i massor

Publicerad 2015-06-20 03:53:30 i Nya Zeeland,

Haaaallloj. 
Tanken var att vi skulle hinna med att skriva ett blogginlägg igår men den planen sprack rätt rejält som ni säkert märkte. Vi spenderade dagen med att glo på en film. En jättelång film till och med. Den var så lång att vi fick ta en powernap efteråt haha. Sen lagade vi midsommarmat - mos och korv med jättegod winter edition cider till, en romisglass till efterrätt och sen efterrätt nr 2 i form av nutella och frukt. Sen tänkte vi då ta det lite lugnt, göra oss i ordning för utgång och lyssna på musik här hemma för oss själva. Men då hade norrmännen blivit utkastade från festen i sin lägenhet på 14e våningen och flyttade helt enkelt ner till oss istället och vi fick hela vardagsrummet fullt med folk. Och vi fick en riktigt rolig kväll. Började med att åka till Ponsonby, lämnade sen Ponsonby efter kvällens första jägerbomb och åkte in till CBD istället. Gick skitbra tills vi bestämde oss för att dra till Snapdragon och vakterna ansåg att en i vårt sällskap var för "full" (vilket han faktiskt inte var) och tyckte att vi skulle trycka i honom mat istället. Vad vi gjorde?  Hoppade från ställe till ställe och tog jägerbomb efter jägerbomb. Efter att ha sprungit runt på ca 5 olika ställen men inte hittat något bra gick vi mot bar 101. Då blir fantami den andra killen nekad för att vakten tyckte att han var för full för att han inte knäppt skjortan?! Vi skrattade så mycket att vi fick ont i magen allihopa. Vi fick en lyckad midsommarafton i alla fall och det känns idag vill jag lova!
I färd med att göra isglass, vi fick dock lite mycket sprit i dom haha
Efterrätt a la larsells

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-06-20 06:15:01

Verkar vatt drag på midsommar iaf :)
Hemma blev det mer sill,nubbe o kortspil-
funka det med! Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-06-20 12:12:54

Så härligt att läsa att ni haft en rolig midsommarafton och vad jag förstår så är ni på gång och ska fira midsommardagen nu.
Ha det kul girls o va rädda om er!
Massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela