Kronisk förkylning

Publicerad 2015-06-25 05:50:21 i Nya Zeeland,

Halloj,
Första natten i lägenheten och vi har frusit som bara den. Får nog gå och köpa en sån där supertjock "winter blanket" grej. Det finns ju ingen uppvärmning i lyan och det drar något så in i vassens från både fönster och dörr. Så idag har vi haft en förmiddag med en touch av fet förkylning. IGEN. Kan man få kronisk förkyning var 4:e vecka tro?
Vi packade upp hela kvällen igår och fick upp det mesta faktiskt. Gick även och köpte oss en skruvmejsel och satte ihop hyllan. Fint som snus. Vi undrade dessutom hur sjutton vi skulle få plats med alla prylar i badrummet för det är helst smockat. Vi fattade liksom inte ens hur vi kunnat få så många grejer. Sen insåg vi att vi hade 5 olika body lotions, 2 torrschampoo, 6 mascaror och då har vi en ens räknat fundations och puder.... HEH... Sen ska ju Fiona flytta in om tre veckor också. Får nog gå och köpa ett par hyllor till haha.
Idag är planen att tvätta så mycket som möjligt och traska ner till Vodafone för att försöka få internet. Ja få och få... det lär kosta skjortan. Vi ska snacka med dom i alla fall! 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-06-25 06:14:46

Ni får köpa er ett litet elelement med värmefläkt i - flyttbart. Hoppas det inte blir mer förkylt nu. Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-06-25 08:18:42

Är kanske inte så om konstigt att ni blir förkylda... nu slappnar ni av efter flytt o att ni har lov. Känner igen det med förkylning på lov.....
Härligt med egen lya töser:-)
Passa nu på o njut lite av er ledighet!
Massor av värmande kramar till er båda:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela