Ikea , we need you.

Publicerad 2015-06-23 08:28:00 i Nya Zeeland,

Hej,
Vi är nog mer slut idag än vad vi var igår. Har sprungit runt hela dagen och kom precis inom dörren. Har varit på shoppingtur största delen av dagen och sen släpade vi ner allt till lägenheten för att packa upp allt som vi köpt. Vi köpte så mycket som vi orkade bära med oss hem, det blev förvaringsprylar, lakan och en hylla. Det behövs dock mer förvaringsgrejer och helst en skruvmejsel så att vi kan skruva ihop hyllan. Inte riktigt som ikea när man får allt med i paketet. På tal om Ikea så suger det stenhårt att det inte finns här. Har varit i vääääldigt många affärer för att få tag på allt. Enligt armbandet har vi gått över en mil idag. Med andra ord har vi nog sprungit bort burgaren vi åt till lunch. 
 
Imorgon hoppas vi att Jerry kan köra oss ner för det är en del prylar och alla våra kläder kvar här. Hoppas även att det blir aningens varmare ute imorgon. Just nu ligger temperaturen på 7 grader och det ska gå ner till 1 ynka grad under natten. K-kk-k-k-aaaallt! 
Efter de första 3 affärerna såg det ut så här. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-06-23 10:45:33

Flytta tar alltid på krafterna. Men ni får tänka att nu får ni något eget, o inte (förhoppningsvis) behöver störa er på att någon inte städar efter sig.
Litet skruvmejselsätt ska kanske finnas med i nästa paket....
På tal om väder så regnar o regnar det här.
Massor av kramar till er :-)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-06-24 06:09:38

slit o släp -enklare med iKEA -ni får skriva på deras hemsida att de måste öppna i Auckl
Ska bli kul att få se bilder när ni är färdiginflyttade- kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela