Första Juni - First day of winter

Publicerad 2015-06-01 09:53:35 i Nya Zeeland,

På nyheterna idag fick vi veta att det nu officiellt är vinter här. Det är ungefär 15-16 grader mitt på dagen och under hela maj månad har varit schizo-väder med 10 minuter solsken och 20 minuter regn om vartannat. Bara tanken av att vi nu missat rapsfälten, äppelträden och på att vi kommer missa den bästa tiden i Sverige gör att vi får hemlängtan här borta. 
Anyway, denna dagen spenderades i biblioteket på skolan med mariekex och riskakor. Satt där i ungefär 5 timmar och försökte få så mycket som möjligt gjort inför veckan. Det är ju sista veckan med lektioner för denna terminen vilket känns mycket märkligt. 
Dagens intressanta vy
The war is on! Är väääääldigt trötta på att bo med 3 killar som inte kunde bry sig mindre om hur lägenheten ser ut. Så nu har vi struntat i soptunnan, vi har inte köpt nytt diskmedel på en vecka och ingen säger något eller gör något. Suck. Det enda som verkar viktigt är toapapper för det har vi hela förrådet fullt av.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-06-01 15:04:48

Kan berätta att er vinter är varmare
än vår sommar. Vi har inte haft en så kall maj på över sextio år!
Förstår att ni blir trötta på killarna....
Ha det gott töser!
Kram på er:-)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-06-01 15:13:20

Snart snart kommer lovet och med det också ny lägenhet hoppas vi. Då får ni mycket o stå i och hinner inte längta efter vår kalla sommar... / Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela