Det draaaar (Ja, låten har nått NZ)

Publicerad 2015-06-08 12:56:10 i Nya Zeeland,

Yo babes!
Kan ju börja med att säga att det antagligen kommer vara mer tomt än vanligt med inlägg den närmsta veckan. Tentaveckor innebär ungefär att vi ska trycka in så mycket om möjligt i våra huvuden som vi ska ha prov på samtidigt som vi ska skriva ett par uppgifter utöver det. Har i alla fall submittat vars en portfolio idag, heja heja.
Vi har alltså inget liv för tillfället. Men biblioteket har extra öppet så vi spenderar dagarna på cafe och kvällarna på biblioteket. AC:n blåser skönt i den inte alls redan ömmande nacken och axlarna är genomköttade av våra tunga väskor. Vad som räddar oss? Torra kaugor, kaffe, nudlar och bra musik. Och förmågan att drömma sig bort till varmare länder. Norris frågade innan vart vi ville åka någonstans. Vårt svar? Bolivia, Mexico, Bahamas, Taiwan, Kambodja, Peru, Nicaragua, Kazakstan, Georgien, Nepal, Israel, Marocko, Tanzania....  Sen slutade han att lyssna. Vi satsar i alla fall stenhårt på att förverkliga i alla fall ett av länderna efter 2018 ha ha ha. 
Klockan har hunnit bli 22.00 här borta och vi kom precis hem. Har försökt ringa CSN vilket gick sådär och totalt ruinerade våra fattiga kontantkort. 
Hajpo! ♥

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-06-08 20:04:03

Man måste komma ihåg att CSN inte är till för studenterna-de har mer en självuppfyllande arbetsroll -se till att de har arbete så länge som möjlig :)
Kära mor ringer o tar en dust med dom-fast tusan vet om vi blir klokare..Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-06-08 20:08:21

Det bra ge inte upp era drömmar. Tror säkert att ni två kan förverkliga dom också, det har ni gjort förr!
Kämpa på töser!
Massor av extra kramar till er båda :)

Postat av: Marie

Publicerad 2015-06-08 20:37:32

Usch för CSN och fy för tenta-veckor! Men sen har ni ju vinterlov! ⛄️ Sommarlov med tårtbuff'e väntar oss...😜 det e som det e, bit i det sura och ta er ut på andra sidan , går säkert hur bra som helst! Och resa kan ni göra sen! 😊✈️🇸🇪 Lycka till med alla tentor! 🌟💗

Postat av: Siv

Publicerad 2015-06-09 07:07:29

Lycka till med tentor och andra prov. Snart
är det över och Ni har tid för annat tex
leta lägenhet.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela