Tillbaka till söndagsrutinerna

Publicerad 2015-07-26 05:35:00 i Nya Zeeland,

Tjenna folket, 
Ni har väl inte glömt våra söndagsrutiner va? Men för att vara på den säkra sidan kan jag ju repetera dem för er. Vi har alltså tagit våra 10 kg tunga väskor och promenerat till vårt nya stammishak i Parnell för att plugga. Ägaren gillar oss. Nej det var ett understatement. Han älskar oss. Han hälsar så hjärtligt när vi kommer inom dörren att man kan tro att vi är släkt. I vilket fall som helst slog vi på stort och högg in på en morotskaka till våra flat whites idag. Kan ju inte säga annat än att vi får lite dåligt samvete när vi endast köper vars en kaffe och sitter här i 5h varenda gång. Vår kära flatmate gav oss små portionsförpackningar med ost och kex som vi skulle ha som tilltugg, världens gulligaste! 
Som ni kanske förstod så drog vi ut i fredags, blev Fort street union och Snapdragon som vanligt. Trots att det var rätt dött ute så fick vi en rolig kväll. Tog sovmorgon igår och vaknade inte förrän 12. Solen sken och vi tänkte "åh vi sätter oss på en bänk i solen och käkar glass". Heh. När vi kom ut var det halv storm och med andra ord skitkallt. Istället gick vi stan runt i jakt på ett par strumpbyxor och utförde en mindre veckohandling på Countdown. Frågade Fiona om hon ville ha något speciellt på affären. Svaret var: ett kålhuvud. Ja, billig flatmate det där haha. 
Dagens

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-07-26 07:48:07

Bra att vara bundis med fikets ägare- man vet aldrig när man behöver vänner:) Kakan ser god ut.
Era vanor gav ju gott resultat förra terminen så fortsätt med dom. Kram från oss!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-07-26 13:04:14

Snart får ni kanske rabatt på fikan.
Så roligt att läsa att ni fått en trevlig och omtänksam hyresgäst, och att ni hade en kul lördagskväll!
Massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela