St Heliers

Publicerad 2015-07-13 03:22:56 i Nya Zeeland,

Här ekar det tomt bland inläggen. Gudars, inte ens i Nepal hade vi såhär svårt för att få internet. Vi har åtminstone fått modemet, nu ska de bara koppla på själva internettet också vilket verkar vara svårt. 
 
Hur som helst. Vi har haft en guttig helg som vanligt. I fredags var vi på en street food festival med två vänner och det hela slutade sen med att vi gick till Snapdragon och dansade natten lång. I lördags eftermiddag skolade jag ännu en gång om mig och blev hobbyfrisör, Fannys hår fick sig en liten uppdatering så att säga. På kvällen tog vi oss till Ponsonby och dansade lite till... vi får uppenbarligen aldrig nog av att dansa haha. Efter att ha vänt på dygnet helt och hållet vaknade vi inte förrän kl 13 igår. Vädret var så himla fint så vi tog bussen till St Heliers och hade en heldag på stranden i vintersolen. Solnedgången var amazing, vi satt ute på klipporna, frös lite men sa ändå till varandra: "Fy fan vad bra vi har det och fy fan vad vackert här är". Självklart glömde vi ju kameran men mobilbilderna blev inte så tokiga de heller.
Pulled pork burgare, den satt fint i fredags kan ni tro. 
St. Heliers strand
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-07-13 06:15:25

Fantastiska bilder- förstår att ni haft en skön söndag em. Hemma fortsätter den svala sommaren och vi har nog samma temperaturer.
Hoppas ni får internet snart! Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2015-07-13 09:05:12

Helt underbara bilder, visst skulle man kunna tro att det är ni som har sommar och inte vi....
Instämmer, måtte ni snart få ett fungerande internet.
Massor av kramar till er båda :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela