När väderleksrapporten för en gångs skull stämmer

Publicerad 2015-07-18 00:30:15 i Nya Zeeland,

Hej där, 
Regnet vräker ner och det blåser halv storm ute. Vi skulle egentligen ha klivit upp redan vid 4 för att ge oss iväg på en roadtrip men den fick vi snällt ställa in efter att det igår kväll kom ut en massa vädervarningar. Vad som händer istället idag vet vi inte riktigt, vi har precis yrvaket gått upp ur sängen haha. Igår var vi i alla fall som vi sa i One Tree Hill, jättefint område och vi fick en härlig eftermiddag. En perfekt vårdag helt enkelt. På kvällen kollade vi på en Beckfilm och, hör och häpna, käkade knäckemackor! 
Cornwall park
 
Hela parken var full med får och kor. Ungefär samtidigt som vi gick förbi kohagen sa vi "det luktar som hemma"
 
 
 
Vi gick hela vägen till toppen. Resten av besökarna tog bilen, mesar. Det är det tråkiga med alla sånnahär parker som finns. Det är ALLTID asfalterade vägar och folk kör ÖVERALLT. Förstör upplevelsen en aning. 
 
 
Lunch with a view så att si. Maten smakar alltid så mycket bättre utomhus också!
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-07-18 06:56:28

Fantastiska parker och fina bilder som vanligt. Tur att ni inte gav er iväg i ovädret -bättre att kura hemma. Ta fram värmeljusen o mys- ha en go lördagskväll!
Kramar från oss!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-07-19 13:31:40

Trist att ni inte kom i väg på er utflykt, men så klokt av er att stanna hemma.
Vilka fina bilder :)
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela