Mat i alla dess former

Publicerad 2015-07-19 12:00:49 i Nya Zeeland,

Hallå
Istället för utflykt igår tillbringade vi hela dagen framför netflix och diverse skumma serier och filmer. Vi fick snällt dra för gardinerna för fönstrena för att vi inte skulle få allt för dåligt samvete för att solen tittade fram och sken så vackert en stund på eftermiddagen. Det var visserligen rätt kul men vi blev ju en anings försoffade. På kvällen hamnade vi på middagsbjudning och fick kalasa på salami, brie, oliver och vars ett gigantiskt lass med pasta. Och ett par glas vin till det såklart. Blev i alla fall en trevlig kväll med en hop trevligt folk. Idag har vi inte gjort mycket mer, vi köpte ett paket glass och sedan har vi ätit det och en jädrans massa annat. Nu sitter vi i soffan med våra täcken, skypar lite, funderar på vad nästa måltid ska innehålla och förbereder oss mentalt inför skolstarten imorgon. Bah imorgon drar vardagen igång igen. Fast kanske är det dags för det nu. 
Tvärs över gatan från vår lilla flat ligger Tai Ping asian supermarket och vi tycker sånt är jätteintressant så vi var ju tvugna att gå in och kolla utbudet häromdagen. Petade på durianfrukt, asiatiskt godis och sjögräs. På bilden är vi i sojagången och jag kan säga att vi ångrade att vi köpte soja på countdown förra veckan.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-07-19 13:25:51

Ja, i morgon drar vardagen i gång igen efter nästan 5 veckors ledighet. Det är bara till att gilla läget...
Verkar som ni haft en skön slappedag.
Ha det gott töser och massor av kramar till er båda :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-07-19 18:54:45

Så trevligt med lite nytt sällskap- blir man sen bjuden på middag så gör det ju inte ont.
Hoppas ni får en bra första skolvecka- njut av er fina pool -jag är avis. Kramar till er duktiga studenter!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela