Lillördag

Publicerad 2015-07-08 06:28:02 i Nya Zeeland,

Hej hopp!
Vi står och köar på international support. Försöker få tag i någon som kan förstå våra problem med csn och hjälpa oss få vårt lån utbetalt NU! Vi skulle liksom ha betalt till skolan i måndags och idag är det onsdag och vi verkar inte ens vara nära en lösning. Vi hittade i alla fall till slut rätt människa att prata med nu, men bollen ligger ännu en gång hos CSN och vi kan inte göra annat än att vänta. Igen. 
 
Anyway, ikväll ska vi få besök! Denna gången vet vi om det flera timmar innan i alla fall så vi slipper kasta in soporna och smutstvätten i garderoben i samma sekund som det plingar på dörren. he he. Det är bästa Shridar som ska komma över. Han kom tillbaka till Auckland i natt och ikväll ska vi dricka öl för att bota hans jetlag. Imorgon ska vi försöka låna till oss två tennisrack för vi har ofrivilligt blivit indragna i en tennisturnering. Den som vinner får en pizza vilket är enda anledningen till att vi ens övar (ja, och det faktum att vi absolut inte kan spela tennis. Alls.). Kommer gå supert haha. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-07-08 06:44:53

Trevlig med besök- vi får hoppas han har nått gott med sig :)
Tennis var en ny gren? Kul men svårt- med en pizza i vinnarpotten klarar man mycket!
Sköt om er flickor o stor kram från oss här hemma!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-07-08 07:07:42

Verkligen segt med CSN....men vi håller tummarna för att det ska lösa sig snabbast möjligt.
Ha en riktigt trevlig kväll med er gode vän Shridar.
Tror säkert ni är jättebra på tennis...så smaklig spis!
Många hårda långa kramar till er båda :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela