Gyllene vodka

Publicerad 2015-07-09 11:03:30 i Nya Zeeland,

Tja Tja!
Vi är bakis idag, blev verkligen en helkväll med vår käre vän igår och kanske en öl för mycket haha. Han berättade rövarhistorier om bisonoxar, mopeder och om att de annonserat på lokalnyheterna när han kom hem och överraskade sina föräldrar och vi fick ont i magen av alla skratt. Dessutom skämde han bort oss med massa presenter!
 
Idag har vi alltså inte gjort många knop. Vi har kollat på film, käkat grymt mycket frittar och legat i soffan största delen av dagen. Vi tog oss ut nu ikväll för att få internet, gick först till ett café och där funkade inte internet och vi fick snabbt sörpla i oss den varma chokladen vi köpt och gå vidare till nästa ställe. På väg hit hände något av det sjukaste vi upplevt på ett bra tag. Vi blev passerade av en kille, som råstirrade på oss. Och sen vänder han sig om, kommer fram till oss och frågar var vi är ifrån. Börjar prata en jäkla massa och helt plötsligt rabblar han något på italienska. Sen översätter han det "om man ser så vackra tjejer på stan måste man stanna och säga det till dem" och annonserar sen stolt att han är grym på att laga mexikansk mat och minsann hoppas att han ska få bjuda på det en dag. Det mina vänner, gjorde vår dag. Vi har garvat åt det en halvtimme nu haha.
Dessa fina presenter hade Shri med sig igår. Vodka med äkta guld i, tre apor som symboliserar oss och vårt favvogodis från Indien. Hans pappa hade åkt till ett specialställe där de gjorde den bästa Chikki som gick att hitta och köpte till oss och sen har Shri bemödat sig att frakta hit dem och dessutom deklarera dem på flygplatsen. Bortskäma töser! 
Vi kommer aldrig våga dricka den, man ska dessutom inte blanda dem med något. Ren vodka kan ju bli lite tufft.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-07-09 18:04:44

Så ni är bakis idag,är det därför det inte blev någon tennis idag.....
Men ni verkade ju till att ha en riktigt rolig o trevlig kväll med er gode vän.
Rolig typ ni träffa på stan!
Den vodkan får ni spara till något speciellt tillfälle:-)
Ha det töser o massor av kramar till er:-)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-07-10 06:51:11

Kul att vara uppskattade - trevliga presenter- det är alltid kul att få.
Passa er för italienare- dom kan charma dom!
Nu hoppas vi att ni få internet snart- de är inte för snabba i landet over there . Kramar till er båda!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela