Det är vår i luften

Publicerad 2015-07-22 08:34:47 i Nya Zeeland,

Tjatja! 
När vi gick till skolan imorse svettades vi! Vårskriket lurade i halsen och det var bara så himla härligt. Nu hade vi ju inte riktigt tid att njuta av det utan vi fick snällt sitta i vars ett klassrum och längta ut istället. Självklart kollade vi väderleksrapporten för att se om vi kanske får fler chanser att njuta av vädret och vet ni? Temperaturen ska äntligen gå över 10 grader om nätterna och dagstemperaturen ska ligga på runt 15. Heja heja!!
Men för att vara lite mer osvenska och prata om något annat än vädret så har vi precis kommit hem från en tur till banken. Det roligaste som hänt idag var att ett smarthuvud råkade trycka på emergencyknappen i klassrummet och att det tog 15 min för läraren att stänga av larmet. Spännande unilife!
Såhär ser det ut hemma just nu. Vi sitter och planerar och lägger upp vår studietid och Fiona tyckte synd om oss och satte en godispåse framför oss. Vi är helt fel människor att säga en godispåse framför. Vi har liksom redan käkat upp hennes kakor som hon köpte igår också. Vi kan kvala in som världens sämsta flatmates haha!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-07-22 19:11:46

Om ni går mot vår kan det bara betyda att vi går mot höst....men så härligt att det börjar bli varmare hos er.
Håll utkik efter paket, innehåller bland annat godis så ni kan bjuda tillbaka!
Massor av kramar till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-07-23 06:35:36

härligt med värme -ni ser ut att vara på hugget inför terminen!
Kan säga att mina knäckebröd inte blev som era :)
Kramar till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela