Volvo Ocean Race

Publicerad 2015-02-28 05:05:54 i Nya Zeeland,

Hallå där,
Vi höll oss faktiskt till planerna igår, vi både gick upp för Mt Eden och festade alltså. Som ni kanske förstod haha. Mt Eden-turen var jättehärlig och kommer i ett annat inlägg en annan dag när vi inte har andra bilder. Och några bilder från gårkvällen har vi inga. Hur som helst. Vi, som då består av vi i vår lägenhet plus en extra norrman, började med att käka middag på en taiwanesisk restaurang Jerry hittat. Utan förvarning beställde Jerry in en massa smårätter som vi alla skulle dela på, men det blev superbra. Vi käkade taiwanesisk korv, någon typ fiskbulle, lammkebab, hel grillad fisk och kycklingben. Efter att ha tryckt i oss både detta och öl var vi alla rätt mätta så vi drog oss vidare till en bar. Och sen till nästa bar. Och sen hade vi Burger King som sista stopp innan vi gick hem. Var hemma tidigt för att vara oss, redan kl 02.20.
 
Idag är vi faktiskt riktigt pigga. Studsade upp vid 11, smörjde på ett tjockt lager solkräm och gick ner till hamnen där det är Volvo Ocean Race. Strosade runt där i ca 2h, kollade på allt folk, kollade i de olika teamens montrar, lyssnade på musik, svettades, kollade in hamnens alla båtar.
Nu har vi precis ätit lunch och vi får väl se vad kvällen kommer att erbjuda :)
 
 
Denna lilla goding kan man bo på, inte så tokig va?
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-28 06:34:33

Ser ut att vara en härlig dag med blå himmel-perfekt för hav o båtar. Ni verkar att har riktigt trevligt tillsammans -så kul att ni haft sån tur med bokompisarna-Taiwanesiskt låter spännande- Basses melodi :) Ha en skön lördag kväll!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-28 11:42:40

De är så roligt att läsa att ni har det trevligt med er familj plus extra norrman:)
Ha det gott och massor kramar :)

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-28 11:42:41

De är så roligt att läsa att ni har det trevligt med er familj plus extra norrman:)
Ha det gott och massor kramar :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-01 07:15:57

Den lilla godingen till båt heter Serene och är rysk- henne kan man hyra för futtiga 5 mill $ i VECKAN! Är för övrigt en av världens 10 största privatbåtar -det ni!
Då bor ni ju billigt???

Svar: Ja, som hittat ju!
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Kerstin Forsell

Publicerad 2015-03-01 10:50:27

Hi Girls ,

Följer gärna alla glimtar från N.Z, som ni förmedlar. Det skall bli spännande att höra edra intryck av skolan på måndag...

Hugs Granny &

Kaspar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela