Lantern festival

Publicerad 2015-02-26 11:41:00 i Nya Zeeland,

Hej på er,
Efter att ha segat här hemma alldeles för länge tog vi oss till slut ut på en promenad. Och då promenaden råkade ta oss förbi Macca's kunde vi inte motstå frestelsen och slank in om för en glass. Satte oss på en bänk nere vid hamnen och kollade på folk och på jättekryssningsfartyget som var på besök idag. De där kryssningfartygen förresten... De är ju fräcka att titta på och antagligen rätt feta att bo på MEN deras tuta är ju fruktansvärda och väcker oss på morgnarna. Det är ju ändå 20 min gångväg ner till hamnen härifrån men det känns ändå som de har lagt till på campus haha.
 
Anyways, gick den långa uppförsbacken hem för att hämta kameran och gick direkt till Albert Park där det är typ ljusfestival i helgen. De har satt upp hur mycket som helst och det var jättemycket folk överallt. Jättefint allting och vi kommer säkert gå tillbaka och kika lite till innan helgen är slut. 
 
 
 
 
 
Såklart var där också en massa får, eftersom det är year of the sheep, och de hade till och med ljudeffekter. Bilderna gör det inte riktigt rättvisa för vi hade lite svårt att få till några bra. Men ni fattar grejen. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-26 13:35:28

Vilken ljusfestival, den slår Österlenlyser. Jättefina fina bilder, synd att vi inte kan få ljudeffekt på dem. Förstår att ni tänker gå dit igen.
Kramar i massor till er båda :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-27 06:35:16

Så mysigt att ha denna ljuspark nära och titta lite när man vill. Fördel mot Österlen lyser då man inte behöver sju lager kläder för att se :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela