International orientation

Publicerad 2015-02-19 02:35:29 i Nya Zeeland,

Tja, 
Vi är hemma om på en akut mat-intags-paus. Vi är på International orientation idag. Det är typ en informationsdag för oss som inte är kiwis. Det började med att en maori-kör sjöng för oss, skitcoolt! Och sen har vi lyssnat på polisen - hennes bästa tips var: "Om ni har några värdefulla smycken, ha dem helst inte på er". Därefter har Student Lerning Centre och sjukstugan på campus berättat om vad de kan göra för oss. Sen bjöds det på rälig lunch och sen satt vi och lyssnade på en försäkringssnubbe i en halvtimme helt i onödan då vi har försäkring från Sverige. Och för att hans försäkring sög. Sen har vi varit på tech central och fixat så att vi får student-ID när dagen är slut. Det hoppas vi i alla fall. Att vi får kort alltså, och att dagen tar slut i och för sig. Informationen vi hittills fått har inte varit till någon större hjälp, det mesta handlar om sunt förnuft. Och det anser vi oss ha, tro det eller ej. 
 
Nu ska vi skynda tillbaka för att gå på en workshop om hur man skaffar jobb. Jätteskojsigt.
Här har ni fontänen i Albert park

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-19 06:30:25

Låter som en liten start i skollivet iaf- även om info träffar inte är det mest inspirerande. Hemma har vi lite vårkänslor trots sportlov-plusgrader-lite sol-mycket jobb-- ni har det bra ni! Kram!

Postat av: kenth

Publicerad 2015-02-19 08:43:14

Ni verkar ha ett riktigt kanonväder,annat mot hemma=halv storm.
Här hemma är det sportlov med bowling och det blev förlust!Idag kommer Adam o Isak.


HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-19 10:21:14

Har aldrig tvivlat på ert sunda förnuft, det vet vi att ni har.
Ha det gott i värmen töser!
Massor av kramar till er:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela