i-landsproblem dagarna innan

Publicerad 2015-02-06 09:37:00 i Nya Zeeland, Sverige,

Hallå!
Vi går här och väntar och väntar och väntar på att det ska bli söndag. Vi är liksom redo att åka NU. Det som återstår är bara den där grejen som kallas packning... Det har varit den största frågan av dem alla nu de sista två veckorna. Hur i hela friden ska man kunna få allt man vill ha med sig till att väga endast 20 kg? För plats har vi ju, det är inte det.
 
Vi har köpt de största resväskorna det gick att hitta och till en början funderades det över HUR man packar ner sakerna smidigast i en liten fyrkantig låda? För packa ryggsäck kan vi ju förbannat bra numera och det finns alltid några hörn i den som går att töja ut ännu lite mer eller något som kan hänga utanpå. Men en hård rullväska.... Kom dock snabbt fram till att packnings-skillsen är användbara även där och att det inte skulle vara platsen som var problemet. Vi har vridit och vänt på ALLA flygbiljetter, flygbolag och såklart även vilket håll runt jordklotet vi ska ta denna gång. För hur vi än gör så ska vi i princip till världens ände sett från Sveriges håll. Kom fram till att enkelbiljett och enkelt bagage är det enda vettiga hur fina skorna i garderoben än är. Oh well, vi får väl se hur det blir med den saken. En sak som i alla fall är säker är att antalen tillåtna kilo ökar med 3 när vi åker från Tokyo till Auckland!
 
Garderoben har för övrigt minskat med ungefär 70% nu. Vi har sålt det som fortfarande är fint och säljbart på Tradera och resten ( i Fannys fall ca 8 stora papperspåsar ) har skänkts bort. 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2015-02-06 21:30:55

Haha, ja packning i all ära...ni får handla lite i Japan och det finns säkert fina skor i Auckland med! 👠
Men glöm inte pärlplattorna för allt i världen! Är gjorda med mycket känsla och kärlek 😘💗😉
Kram po

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-07 07:14:46

Ja nu sitter vi här igen -denna gången är Fanny sist ut då brorsan redan lämnat hemmet för Kina. Packning är det jag är störtsäker på att tjejerna klarar bäst av oss alla.Vet ingen som kan få ner så mycket i liten väska som Fanny- även denna gång kommer det att funka. Lycklig resa tjejer -ser framemot Tokyobilderna!

Postat av: Karin o Kenth

Publicerad 2015-02-07 15:46:08

Ja, nu är det inte ens ett dygn kvar tills tjejerna ger sig av. Packning pågår, otroligt så mycket de kan få ner..... pärlplattorna är nerpackade.
Önskar tjejerna än en gång lycka till och ha det riktigt härligt i
Tokyo!
Kram till er båda :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela