hur man får hjärtat att hoppa ur på mindre än 5 minuter

Publicerad 2015-02-13 09:50:32 i Nya Zeeland,

Hej från två ihjälstressade människor...
 
Vi var i god tid till flygplatsen när vi skulle hämta väskorna på hotellet. Trodde vi alltså. 
Det tog ju ca 50 min att åka in i tisdags och då borde det ju ta lika lång tid tillbaka? Men icke. 
Damen i receptionen började klödda med massa olika byten hit och dit och det skulle ta en jädra tid. Gick så fort vi kunde till stationen och åkte till stället hon sa att vi skulle byta tåg. Där visade det sig att nästa tåg inte gick förrän om 40 minuter och sen skulle det ta 75 min till att komma fram?! Paniken vi kände då alltså. Vi hade tryck in våra sista sedlar för biljetterna till flygplatsen och vi visste ju att taxi var rätt dyrt. 
Sprang i alla fall ut för att haffa en taxi, varpå hon som körde köttade på endast på japanska. Två snälla grabbar fick översätta och diskussionen var igång om vilket sätt som skulle vara det bästa eftersom ingen riktigt kunde svara på hur lång tid det tog med bil. Grabbsen skrattade rakt ut när vi sa vilken tid flyget gick. Herregud... detta kommer aldrig gå tänkte vi. Snabbt som fan in i en taxi och grabbsen fick översätta. Ringde flygbolaget för säkerhets skull för att checka läget. I samma veva som de sa att det var lugnt, blev vi också lugna. 
 
I slutändan tog det 45 min med taxin och 15 min för incheck och kontroller. Helt plötsligt nästan en timme ÖVER? Så nu sitter vi alltså vid gaten och andas ut och ska boarda om 5 min.
 
Hörs från NZ!!! 
Mvh Två lite fattigare, men glada tjejer

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-13 10:06:18

Tvi kan tänka att ni blev stressade!
Skit i att ni är fattigare, bara ni är glada:-) Ser verkligen fram emot att få höra från er när ni är framme.
Ha det bra o trevlig flygtur mot NZ:-)
Kram på er:-)

Postat av: Marie

Publicerad 2015-02-13 22:05:20

Usch ja, sa ju det var ett känsligt datum men nu kan ni ju ha det som er turdag istället. Blev ju bra. Vi tycker om lite dramatik här på bloggen...😉
Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela