Glass

Publicerad 2015-02-25 12:07:13 i Nya Zeeland,

Haj,
Vi har faktiskt fått saker gjorda idag! Eller ja, några böcker har vi inte köpt men vi vet vilka vi ska ha. Och har hittat begagnade men säljarna har inte svarat (därför väntat med saken). Hoppas de gör det snart, hade liksom varit gött att få lite billigare böcker. Vi har även fixat vars ett busskort med studentrabatt så att vi kan åka på fler utflykter. Det låter ju simpelt att skaffa busskortet men man behöver gå till fyra ställen innan allt är registrerat och klart.
Sen unnade vi oss en glass på Macca's, lite för att det har varit varmt idag och mycket för att glass är gott. Ikväll har vi samlat vuxenpoäng genom att först tvätta och sedan gjorde vi matlådor. Det blev köttfärssås och biffar så nu har vi slut på matlådor och ingen annan får plats med något i frysen för den är så liten haha. 
gårdagens middag såg ut ungefär såhär. 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-25 12:47:44

Håller tummarna för att ni får köpa begagnade böcker. Maten ni lagar ser verkligen god ut. Ni är så rediga och fixar matlådor!
Kramar i massor:)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-25 13:51:08

Riktiga proffs är ni ju på mat. Smart av er att göra matlådor- kommer säkert dagar med mindre tid för matlagning. Hoppas all byråkrati är fixad nu så att ni kan njuta lite de sista dagarna före allvaret..
Ser framemot bilder fr båtarna i helgen!
Kramar till er!

Postat av: Siv

Publicerad 2015-02-25 14:20:40

Har Ni redan börjat Er utbildning? Det ser
så gott ut. Ha en trevlig kväll i Albert
park i morron.

Kram

Postat av: Kenth

Publicerad 2015-02-25 16:11:57

Är det rårakor? ser gott ut,så utbildningen har redan börjat?Idag blev det ett nytt guld så nu kan ni reta norrmannen.

HA DE

Postat av: Marie

Publicerad 2015-02-25 20:52:53

Verkar som ni nu är riktigt rustade för studentliv...ska bli kul att följa lite av det livet när ni väl har börjat utbildningen! Trevligt med utflykter - planer? Bilder!
Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela