Första dygnet på campus

Publicerad 2015-02-15 03:35:56 i Nya Zeeland,

Hej sockertoppar!
Nu har vi äntligen (typ) fått internet. Allt har hittills gått urbra och det känns rätt bra. Vi bor på 13e våningen, tillsammans med en indier, en kines och en norrman. Trevliga grabbar allihop. Finfin utsikt har vi och staden verkar än så länge rätt najs. Vädret är ungefär som svennesommar, i fryser alltså när solen inte är framme. Sådär värst mycket mer info har vi inte, vi är lite snurriga över allt känns det som men det ska nog gå bra. Har inte gjort något jätteansträngande sen vi kom till vårt boende vid 14-tiden igår. Våra kroppar är nog lite slitna och trötta fortfarande. Vi har åtminstone handlat viktiga grejer idag så som salt och peppar, kökshanddukar och toalettpapper. Strax ska vi ut på guidad tur i stan som universitetet anordnar, känns som att det är en bra ide. Både för att få frisk luft och för att få lite info. 
 
Just nu har vi inte mycket mer att berätta. Eller.. vi har fan ingen lust och ingen tid. punkt. Så vi återkommer vid någon annan tidpunkt helt enkelt. Ni sover ju ändå nu. 
PussHAAAJ

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-15 06:21:40

Skönt med lite lazy tid o kunna ta dagen lite som den kommer.Verkar som om ni redan känner er lite hemma, vilket bådar gott.
Hoppas dagen varit bra-då ni har kväll nu :)
och att vi får se lite bilder på både boende o internationella bokompisar./Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-15 11:11:49

Ni kan nog behöva en liten vilodag. Har ju gått en vecka sen ni åkte och tänk så mycket ni hunnit med att uppleva o se.
Härligt att läsa att det känns bra:-)
Kram på er :-)

Postat av: Kerstin Forsell

Publicerad 2015-02-15 13:19:08

Slutet gott allting gott som ordspråket säger. Trots alla äventyr tåg,taxi i Tokyo. Skönt att höra att ni tycks gilla läget på Campus....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela