Fixarmåndag

Publicerad 2015-02-15 22:47:56 i Nya Zeeland,

Hallå vänner!
Det känns som om vi är de ända som är uppe såhär "tidigt", klockan är 10.30 haha. De andra tre sover fortfarande och man kan inte se en endaste människa på campus.
Idag har vi lite ärenden att fixa. Vi ska gå och skaffa ett nya zeeländskt simkort, skaffa bankkonto + bankkort och sen ska vi gå till student centre för att försöka få svar på lite frågor. Helst ska vi kunna betala studieavgifterna med eftersom det lite hänger över en och för att vi antagligen skulle glömma bort det om vi inte gör det nu första veckan. Dessutom är det ett event här i huset med hoppborgar, sockervadd och grejer så det vill vi ju inte missa! Mycket på gång idag alltså, vi får väl se om vi hinner med allt.
 
Gårdagen då, 
Ja, den guidade turen var rätt meningslös i sig men vi träffade en del roliga typer under tiden. Det var 1 från finland, 3 från norge, 2 från kina och 2 från NZ och vi två då. Alla skandinaver var självfallet ljushåriga och ytterst bleka. Och på tal om bleka så vistades vi i solen i kanske max 10 minuter igår och guess what....Jodå, tomathuvuden har vi fått. Vi investerade snabbt i den största solskyddsfaktorn vi kunde hitta i affären. 
På kvällen hängde vi alla i soffan och Jerry (killen från Kina) försökte lära oss ett kinesiskt kortspel som hette något med landlord & farmers. Vi fattade väl kanske 20% av alla regler men vi har ju tre år på oss att fatta resten. Fredde (killen från Indien. Han heter egentligen inte Fredde men ingen har inte riktigt fattat vad så för oss är han Fredde.) kollade på cricket i minst 7h igår!? Springer de verkligen runt efter bollen så länge, sjukt ju?   
Vår fina utsikt över Auckland 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-16 06:03:51

Skönt när man kan bocka av såna där praktiska saker som "måste göras", och som är ganska tidskrävande. Då blir det lite nytta o lite skoj idag fhpnvis. Kul m nya vänner! / Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-16 08:17:39

Godmorgon, hoppas att ni kunnat fixa allt ni skulle idag, och att det blev tid över för ett hopp i borgen.
Kram på er :-)

Postat av: Marie

Publicerad 2015-02-16 19:33:12

Tyra vill se när ni hoppar! Jag med! Fin utsikt, kan man ju stå ut med. Ser framemot fler bilder! Puss 💋💗

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela